Ürün Kodu: 56303
Ürün Barkodu: 8691217067508

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 675 Koli Bandı Makinesi 75 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 50-75 mm genişliğe kadar olan koli bantları için uygundur
  • Ergonomik sap
  • Koli bandı fiyata dahil değildir
  • Uygun fiyat avantajı
  • Paslanmaz bıçaklı

Ürün Hakkında

Mas 675 Koli Bantlama Makinesi 75 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Genişlik 50-75 mm
Renk Lacivert
Kesme aparatı Kırılmaz polikarbon
Bıçak Paslanmaz Çelik
Tasarım Ergonomik

 

Mas koli bantlama makinesi kolileme ve bantlama işlerinde pratik kullanım sağlamak için üretilmiştir. Hızlı ve kolay kullanımı ile ihtiyaç duyulan tüm alanlarda hatasız ve düzgün bantlama imkânı sağlar. Bıçak, maket bıçağı, makas vb. gereçleri kullanarak bant kesme işlemi yaparken oluşabilecek tehlikeleri ortadan kaldırır. Yaralanmaları önleyici tasarımı sayesinde güvenlidir. Mas koli bantlama makinesi, yüksek kaliteyi, dayanıklılığı ve güvenliği aynı anda sağlar. Tüm bu özellikleri hem bıçakta, hem de yapıştırma aparatında görebilirsiniz. Koli bantlama makinesinin sisteminde bulunan kilit noktası bandın dönme sıklığını ayarlamanıza yardımcı olur. 50-75 mm genişliğindeki bütün koli bantları ile uyumludur ve bantlar makineye takılarak kullanılır. Paslanmaz çelik ve kırılmaz polikarbon kısımlarıyla yüksek kalitede bir üründür. Ergonomik tasarımı ve ağırlığı ile eli yormayan kolay bir kullanım sağlamak için üretilmiştir. Lacivert ve gri renkli kısımlardan oluşur. Yerli üretimdir.

Mas Koli Bantlama Makinesi Nasıl Kullanılır?

Mas koli bantlama makinesini koli bandını yerleştirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Bandı yerleştirdikten sonra sertlik ayarını yapmalısınız. Kilit sistemi ile bandın dönme sıklığını ayarlamalısınız ki makinenin çalışma sisteminden doğru bir şekilde yararlanabilesiniz. Koli bandını yapışkanlı kısmı aşağıya gelecek şekilde yerleştirmelisiniz. Silindir kısmından bandın ucu geçirildikten sonra istediğiniz yüzeye doğru yapıştırmalısınız. Bu aşamadan sonra ise bandı kesmek için makineyi öne doğru itip bantlamayı sonlandırabilirsiniz.İstediğiniz alanları aynı adımları tekrarlayarak defalarca yapıştırabilirsiniz. Kolay tutulabilir ergonomik yapısı işinizi rahatça yapmanıza olanak sağlar. Zaman kaybını ve yaralanmaları önleyerek hem vaktinizi, hem de sizi korur.

Mas Koli Bantlama Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Koli bantlama makineleri, kullanıldıkları alanlarda yüzeyleri sıkıca tutmak ve sağlam bantlama yapmak amacıyla tasarlanmıştır. Kolilerin korunmasını ve sağlamlaştırılmasını sağlar. İş yerleri, okullar, evler ve ihtiyaç duyulan tüm kolileme alanlarında kullanılabilir. Dağıtım merkezleri, kargolama, ofis, taşınma, paketleme vb. işlerde ve ambalajlama gerektiren her alanda kullanılabilir. Hızlı yapışma, pratiklik ve güvenlik açısından tercih edilen bir üründür. Hazırlanan kolileri, bu pratik ürün sayesinde kolayca bantlayarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ambalaj yapma ve paketleme gerektiren bütün koli işlerinde kullanılabilecek ideal bir üründür.

Mas Koli Bantlama Makinesi Uzun Ömürlü müdür?

Mas koli bantlama makinesi, yorumları okunduğunda anlaşılacağı üzere, yüksek kalitede dayanıklı malzemeden üretildiği için uzun ömürlü bir üründür. Bıçağı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kırılmaz polikarbon malzemeden yapılan bant yapıştırma aparatı da oldukça sağlamdır. Ergonomik tasarıma sahip olması ürünün kullanım ömrünü uzatır. Dikkatli ve özenli kullanılan her ürün gibi bantlama makinesi de aynı şekilde kullanıldığı takdirde uzun ömürlü olur. Yıllarca sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Mas koli bantlama makinesi fiyatı bakımından da oldukça makuldür.

Mas Koli Bantlama Makinesi Uygun Fiyatlı mıdır? 

Koli bandı makinesini kullanarak paketleme, ambalajlama, kolileme vb. işlerde hem daha sağlam ve pratik sonuçlar alırsınız, hem de zamandan tasarruf edersiniz. Ambalajları darbelerden ve ezilmelerden rahatlıkla korumak için koli bantlama makinesi oldukça fayda sağlayacak bir üründür. 50-70 mm aralığındaki tüm koli bantlarını makinenin sertlik ayarını yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. Bu pratikliği, kalite ile beraber uygun fiyata bulabilirsiniz. Koli bantlama makinesi, uygun ve avantajlı fiyatı ile zamandan ve işten tasarruf ederken cebinizden de tasarruf ettirir. Uzun ömürlü ve dayanıklı olması sebebiyle satın aldıktan sonra pişman olmayacağınız bu ürüne ulaşmak çok kolay. Uygun fiyat, kolay ve güvenli ödeme avantajlarıyla avansas.com’u ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz kargonuz, 1 iş günü içerisinde paketlenip güvenle sizlere ulaştırılacaktır.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 675 Koli Bandı Makinesi 75 mm
532,61 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.